UA-72126868-1

meester-schilder-logo

Ik Pascal van Assema, geboren op 23 januari 1987 in Beverwijk kom uit een echte schilders-familie. Na mijn vader en grootvader ben ik nu de 3e generatie meesterschilder.

Hoe het allemaal begon:
Als kleine jongen heb ik altijd schilder willen worden. Al vroeg stond ik dan ook al met een pot verf en een kwast op de ladder om mijn vader te helpen met schilderen.

5 jaar

Na de LTS heb ik op het Nimeto in Utrecht gezeten waar ik o.a. mijn erkenning als Meester Schilder behaald heb.

Na het behalen van mijn diploma’s heb ik diverse ervaringen opgedaan; ik ben als werkvoorbereider actief geweest in een schildersbedrijf. hier ben ik vooral bezig geweest met het maken van werkplannen en schema’s en alles wat daar verder bij komt kijken. Na 4,5 jaar ben ik aan het werk gegaan in een verfgroothandel, waar ik mij bezig hield met het verkopen en adviseren van de verschillende producten. Gedurende deze functies heb ik veel geleerd over verschillende materialen en de juiste toepassing hiervan.